Λεπτομέρειες

Τα παιχνίδια αυτά μπορούν να διδάξουν σημαντικές κοινωνικές αρετές και επικοινωνιακές ικανότητες. Οι δομές μας είναι εξοπλισμένες εκτός από μεγάλη ποικιλία από επιτραπέζια παιχνίδια και με μπιλιάρδο ,ποδοσφαιρακι μπόουλινγκ κ.α. Ιδιαίτερα σημαντικά για το παιδί καθώς μεγαλώνει και πηγαίνει σχολείο, μιας και είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά ότι αυξάνει την ικανότητα του παιδιού για απορρόφηση και αφομοίωση γνώσεων.

Εξίσου σημαντικό και ωφέλιμο για το παιδί μας είναι το γεγονός ότι το επιτραπέζιο παιχνίδι μιας και διέπεται από οργάνωση και κανόνες, δείχνει το δρόμο σε ένα νεαρό μυαλό, το οποίο ψάχνει απεγνωσμένα για όρια και κανόνες σε μια σύγχρονη χαοτικά γεμάτη κοινωνία. Το παιχνίδι οριοθετεί τη σκέψη του παιδιού όπως περίπου μια παιδική χαρά, ή ένα γήπεδο κάποιου σπορ, όπου το παιδί ξέρει πως να κινηθεί και δεν νοιώθει χαμένο.

Το να γνωρίζει το παιδί τα όρια είναι ζωτικής σημασίας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τόσο σε κοινωνική όσο και ακαδημαϊκή επιτυχία του μικρού ή της μικρής καθώς μεγαλώνει !!!

Εγγραφη